Navigace
Kluci v akci
V pořadu Kluci v akci mladí kuchaři Filip Sajler a Ondřej Slanina předvádí své recepty a ukazují, že vaření není pouhou nudnou dřinou u vařiče, nýbrž velice zábavnou součástí každodenního života, během které se lze v některých případech i dobře pobavit. Obzvláště když se do vaření nedáte sami, ale třeba s dobrými přáteli a sklenkou vína. Kluci v akci recepty dávají tak vaření zcela nový rozměr.
Pořad Kluci v akci je veden sice velice mladými kuchaři, to však nemění nic na tom, že mají tito dva dobří kamarádi mnoho zkušeností s recepty jak českých, tak i ze zahraničních působení napříč celým světem. Filip Sajler z pořadu Kluci v akci ČeskáTelevize se například podíval do několika prestižních restaurací v USA, Německu a samozřejmě i v České republice a v současnosti je členem českého kulinářského týmu.
Filip Sajler to s recepty umí a o jeho kvalitách nepochybně hovoří i jeho ocenění z mnoha kuchařských soutěží, například z Basileje, Luxemburgu, Singapore či bronzová medaile z kuchařské olympiády Erfurthu, kterou spolu s ním získal také Ondřej Slanina. Na pořad Kluci v akci Česká televize klade velký důraz a je tak další vizitkou těchto dvou mladých kuchařů. Kluci v akci recepty ČeskáTelevize vysílá od roku 2005.
Ondřej Slanina se může chlubit mnoha zkušenostmi, které nabral převážně v předních restauracích v Praze. V současnosti pracuje Ondřej Slanina jako šéfkuchař v restauraci Perfect. V současné době je také na novinových stáncích k dostání dokonce magazín pro všechny příznivce tohoto kulinářského pořadu
Kluci v akci
a především i také pro všechny milovníky skvělého jídla a pití.
Základní štáb pořadu
Kluci v akci Česká televize
:
- Šéfproducent: Petr Morávek
- Produkce: Lenka Jandová, Robert Riedl
- Šéfdramaturg: Darja Macáková
- Vedoucí dramaturg: Jarmila Hüttlová
- Dramaturg: Michaela Fialová
Na těchto stránkách můžete sledovat Kluci v akci video online nahoře v sekci video, kde také vždy naleznete aktuální Kluci v akci video . Vyzkoušejte také Kluci v akci recepty , nahoře v sekci Recepty.